Πάγκοι Κουζίνας από Ατσάλι

Γιατί να επιλέξετε ένα πάγκο από ατσάλι
Είναι ένα υγιεινό, πρακτικό, διαχρονικό υλικό με την πάροδο του χρόνου και με τη χρήση του βελτιώνεται αισθητικά. Είναι το μόνο υλικό που επιτρέπεται και χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές κουζίνες, για την υγιεινή του μένει αναλλοίωτη στην πάροδο του χρόνου. Δεν είναι παραμορφώσιμος, στην αντοχή του και, το σημαντικότερο για την εύκολη συντήρηση του. Ατσάλι πάντα χρησιμοποιείται στην κατασκευή πάγκων, σε κουζίνες υψηλού επίπεδου.Ένα στοιχείο που συλλέγεται και συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των λειτουργιών και των εργασιών που λαμβάνουν χώρα στην κουζίνα. Ο πάγκος είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα, είναι αρκετά περίπλοκος, πρέπει να ενεργοποιήσει τις δράσεις που θα ακολουθήσουν την μια μετά την άλλη που θα είναι ξέφρενη κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας σε κάτι αρμονικό, μην ξεχνώντας όλα όσα θα ακολουθήσουν.

ΠΑΓΚΟΣ

Από ανοξείδωτο χάλυβα κατά παραγγελία πάγκοι. Ειδικός πάγκος χωρίς χειρολαβές για πόρτες κουζινας.

ΤΡΥΠΕΣ

Ενισχυμένη τρύπα βρύσης, ορθογώνια cut-out για νεροχύτη ή εστίες.

ΕΣΟΧΕΣ

Δυνατότητα εσοχών για την σύνδεση ενός δεύτερου πάγκου.

ΛΟΞΟΤΜΗΣΗ

Το 45 ° λοξότμηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις άκρες και κορυφές του πάγκου.

DRIP EDGE

Πάγκος με νεροσταλάκτη, στα πλαϊνά και πίσω μέρος. Εξατομικευμένη διαθέσιμη λύση.

ΚΟΠΕΣ

Οι πάγκοι μπορούν να κοπούν 45 ° γωνία για να εχουμε την τελεία προσαρμογή τους

LOGIC OF FIRES

Steel time παράγει συγκολλημένες εστίες αποκλειστικά για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία: Electrolux, KitchenAid, Miele, η Whirlpool…

ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Ο πάγκος μπορεί να προσαρμοστεί με μια μη περιοχή non scratch με διαφορετικού μέγεθος. Αυτή η περιοχή επιλέγεται από τον πελάτη.

ΑΝΥΨΩΣΗ

Συγκολλημένη ανύψωση με τον πάγκο, μέγιστο ύψος 1200mm, μέγιστο πάχος 40mm,

ΠΛΑΙΝΑ & ΠΛΑΤΕΣ

Από ανοξείδωτο χάλυβα πλαϊνά πάνελ για εφαρμογές in & out, σε διάφορα μεγέθη και πάχη,με πόδια και βίδα για στερέωση στον πάγκο. Προσαρμοσμένες λύσεις για τη συγκόλληση. Πίσω πάνελ από ανοξείδωτο χάλυβα, εφαπτόμενο, συγκολλημένο και γυαλισμένο. Διατίθεται με εσοχή ή σε power point cut-out.