Η Εταιρεία

Η αποστολή της εταιρείας συνοψίζεται με μια λέξη ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, η οποία ερμηνεύει σωστά και ολοκληρωμένα τις ανάγκες της αγοράς. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για εμάς σημαίνει :

 

=

DESIGN

Μια από τις κύριες προτεραιότητες μας, όταν θα φτάσει η στιγμή του σχεδιασμού και της αντίληψης των μοντέλων, των υλικών και των χρωμάτων, είναι η διάσταση που θα δώσουμε για την αισθητική του προϊόντος.

 

=

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη της τεχνικής εφαρμογής των επίπλων μας τόσο ώστε τα προϊόντα (πρώτες ύλες, αξεσουάρ, μηχανισμοί, κτλ.) να είναι τα πιο εξελιγμένα με βάση την τεχνική καινοτομία.

 

=

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ

Όλα μας τα προϊόντα είναι οικολογικά και έχουν συμμορφωθεί σύμφωνα τα standards της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ξύλα από δεντροφυτέψεις που έχουν υποστεί αναδάσωση. Προϊόντα για κασώματα, πορτάκια και πάγκοι τα οποία είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά και τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως υλικά χαμηλής περιεκτικότητας σε φορμαλδεϋδη. 

=

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Είναι αρχή μας να βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη, επαγγελματία ή ιδιώτη, παρέχοντάς του ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση. Η εταιρία μας, εκτός από τις ασυναγώνιστες τιμές της σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρει, σκέφτεται και τις ανάγκες του πελάτη. Του εξασφαλίζει δίκαιους όρους πληρωμής, χωρίς την αναγκαστική εμπλοκή τραπεζών, με φιλικούς διακανονισμούς.

 

=

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Μαζί με το περιεχόμενο της πολιτικής μας έχουμε επίσης αποκτήσει μια πολυάριθμη και σημαντική αναγνώριση στη ποιότητα και γι’ αυτό είμαστε μια από τις πρώτες εταιρείες που πιστοποιήθηκε το 1998 σύμφωνα με τα διεθνή standards, με το λεγόμενο UNI EN ISO 9001:2008 καθώς επίσης και πιστοποίηση για το σύστημα ποιότητας σε Διεθνή επίπεδο. Επιπλέον κατέχουμε και την πιστοποίηση CATAS για αντίσταση σε θερμότητα και νερό.

 

=

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η διάρκεια της εγγύησης είναι (10) δέκα χρόνια για τα έπιπλα κουζίνας “Scic cucine di Italia”, “Fendi Ambiente cucina”, “Think home kitchens”, (6) έξι χρόνια για τα έπιπλα κουζίνας “Armony cucine”, “Axis cucine”, “Melody cucine” & (2) δυο χρόνια σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα από την ημερομηνία παράδοσης & τοποθέτησης των προϊόντων.