Τα έργα μας…

Σχεδιάζουμε τις λύσεις

Η Think home, έχοντας πολύχρονη τεχνογνωσία, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις παρέχοντας λύσεις στην κατασκευή μεγάλων έργων. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στην κατασκευή ενός έργου απαιτεί την συμμετοχή έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών, με συνέπεια και σεβασμό στην προετοιμασίας αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί η εταιρία να υποστηρίξει αποτελεσματικά και με επιτυχία τα έργα και να  καλύπτει ένα σύνολο ειδικών απαιτήσεων.

Ολοκληρωμένες λύσεις

Για τη δημιουργία μιας κατασκευής, ο υπεύθυνος του έργου, αρχιτέκτων ή μηχανικός μπορεί εύκολα να επιλέξει και να δημιουργήσει λύσεις από την στατικότατα έως τις πιο απαιτητικές σχεδιαστικές ανάγκες στο έργο

Ξύλινες πέργκολες στην Πάρο

Η εταιρεία μας ανέλαβε να κατασκευάσει πέργκολες από σύνθετη ξυλεία Πεύκης, με μοναδικό design, σε ιδιωτική κατοικία στην Πάρο….

Κατασκευή κουζίνας – Forma

Δοκιμάστε τα χρώματα, τα γυαλιστερά φινιρίσματα και τις φυσικές υφές που  κάνουν την κουζίνα πιο ζωντανή περιοχή του σπιτιού ευχάριστη, φωτεινή και όλο και πιο προσωπική. 

Κατασκευή κουζίνας – One

Ιδιωτική κατοικία στο Ναύπλιο. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη σε λάκα ματ , συρτάρια & συρταριέρες με ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης ανοίγματος & η επιφάνεια εργασίας Lapitec matt. Νεροχύτης Υποκαθήμενος & εστίες filotop.

Κατασκευή κουζίνας – Cristallo C18

Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα  RAL χρωμάτων και υφών super ματ, γυαλιστερά η σατινέ Στη συλλογή είναι επίσης διαθέσιμα 8 μεταλλικά και ειδικών εφέ μεταλλικές βαφές, επίσης. Διατίθεται με οριζόντιο – κάθετο αποστάτη για άνοιγμα πόρτας χωρίς πόμολο.

Κατασκευή κουζίνας – Forma

Ιδιωτική κατοικία στο Άργος. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από laminate cleaf και η επιφάνεια εργασίας από Quartz της εταιρείας quarella.

Κατασκευή κουζίνας – One

Ιδιωτική κατοικία στο Ναύπλιο. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη σε λάκα ματ με εγκοπή πόρτας 30°, τα κρεμαστά νεροχύτη σε γυαλί ματ & η επιφάνεια εργασίας της εταιρείας eltop.

Κουζίνα – Axis mod. provenza

Ιδιωτική κατοικία στην Πορτοχέλι. Ένα μοντέλο που επισκέπτεται ξανά τα μέρη του παρελθόντος χάρη σε ορισμένα στοιχεία που ικανοποιούν τις σημερινές απαιτήσεις λειτουργικότητας και άνεσης σε ένα γραμμικό σχέδιο εμπλουτισμένο με απαλές γραμμές και φινιρίσματα παλιού στυλ.

Κουζίνα – Scic italia

Ιδιωτική κατοικία στο Ναύπλιο. Πολυάριθμοι δυνατοί συνδυασμοί και στυλ εγγυόνται μια κατασκευή ακριβείας στα μέτρα σας. Αυτό είναι κυρίως το στοιχείο που χαρακτηρίζει το σύστημα Mediterraneum και που προβλέπει διαφορετικά βάθη και ύψη για τις βάσεις και τα κρεμαστά και κολώνες έως 250cm ύψος.

Ντουλάπες ειδικών προδιαγραφών

Ιδιωτική κατοικία στο Ναύπλιο. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη σε λάκα ματ επενδύσεις τοίχου & γραφεία σε καπλαμά καρυδιά.

Ντουλάπες & έπιπλα ειδικών προδιαγραφών

Ιδιωτική κατοικία στη Νεμέα. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη σε λάκα ματ, καθρέπτη, επενδύσεις τοίχου & γραφεία σε καπλαμά δρυς.

Κουζίνα – Scic italia

Ιδιωτική κατοικία στο Άργος. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από λακα gloss με εγκοπή πόρτας 45°, και η επιφάνεια εργασίας από Corian®.

Κατασκευή κουζίνας – One

Ιδιωτική κατοικία στο Ναύπλιο. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη σε λάκα ματ , & η επιφάνεια εργασίας Lapitec matt. Νεροχύτης υποκαθήμενος & εστίες filotop.

Κατασκευή βεστιάριου

Ιδιωτική κατοικία στο Άργος. Εξαιρετικά προσαρμόσιμο σε διαστάσεις, φινιρίσματα και χρώματα...

Κατασκευή ντουλαπών – Mirror

Ιδιωτική κατοικία στην Γλυφάδα. Η λαβή είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και εκτείνεται σε όλο το ύψος της πόρτας

Κατασκευή ντουλαπών

Ιδιωτική κατοικία στη Μεγαλόπολη. Συρόμενη με ενσωματωμρνο γυαλί, ανοιγόμενες σε λάκα.

Outdoor

Ιδιωτική κατοικία στην Πάρο. Ολοκληρωμένες λύσεις, από τα αρχικά στάδια της μελέτης έως την εγκατάσταση και την υποστήριξη μετά την πώληση. Μία πλήρης κουζίνα, και ειδικά μια ονειρεμένη κουζίνα εξωτερικού χώρου, πρέπει να έχει και πολλές ειδικές συσκευές για την ετοιμασία και μαγείρεμα του φαγητού. Έτσι σχεδιάσαμε ειδικά ερμάρια τα οποία έχουν ηλεκτρικές συσκευές, επαγγελματικού τύπου αλλά με “οικιακή” αισθητική . Ψυγεία με πόρτα ή συρτάρι, καταψύξεις με πόρτα ή συρτάρι, πλυντήρια πιάτων και ποτηριών 90 δευτερολέπτων, ψυγεία κρασιών, παγομηχανές, σκουπιδοφάγους, συμπιεστές σκουπιδών και φυσικά ψησταριές αερίου ή με κάρβουνα...

Κατασκευή κουζινών – Forma

Ιδιωτική κατοικία στην Τρίπολη. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από laminate cleaf και η επιφάνεια εργασίας της εταιρείας eltop.

Κατασκευή κουζίνας & Ντουλάπες – Forma

Ιδιωτική κατοικία στην Άργος. Η πόρτα είναι από laminate cleaf και ο πάγκος από Quartz της εταιρείας quarella.

Κατασκευή κουζίνας – Forma

Ιδιωτική κατοικία στην Κόρινθο. Η πόρτα είναι από laminate cleaf και ο πάγκος από Quartz της εταιρείας quarella.

Κατασκευή κουζίνας & Ντουλάπας – Plan

Ιδιωτική κατοικία στην Ναύπλιο. Η πόρτα είναι από laminate cimento και η επιφάνεια εργασίας της εταιρείας eltop.

Κατασκευή κουζίνας – Lab

Ιδιωτική κατοικία στη Νεμέα. Η πόρτα είναι από λάκα γυαλιστερή, κρεμαστά, σε καπλαμά δρυς, επιφάνεια εργασίας Corian®.

Κουζίνα – Scic italia

Ιδιωτική κατοικία στο Άργος. Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από καπλαμά δρυς & λάκα ματ, και η επιφάνεια εργασίας από Quartz®.

Εξωτερική επένδυση τοίχων

Ιδιωτική κατοικία στο Άργος. Επένδυση τοίχων με ξύλο μασίφ από νιαγκόν βαμμένο με υδατοδυάλυτο βερνίκι νερού εξωτερικής χρήσης.

Κατασκευή κουζίνας – Life

Η πόρτα είναι κατασκευασμένη από λάκα με εγκοπή πόρτας 30°, κρεμαστά ερμάρια σε Cristallo ματ, επενδύσεις τοίχου & συρόμενο τραπέζι νησίδας σε ματ καπλαμά δρυς.

Πέργκολες & έπιπλα εξωτερικού χώρου

Ιδιωτική κατοικία στην Πάρο. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, από τα αρχικά στάδια της μελέτης έως την εγκατάσταση και την υποστήριξη μετά την πώληση.