Κατασκευή ντουλάπας – Stripe

Η συρόμενη ντουλάπα Stripe

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Standards Ευρωπαϊκής Ένωσης

1

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Προσαρμογή με βάση τον δικό σας χώρο.

k

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση της εταιρείας.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Think home / Ελλάδα 

Stripe

L 3025 x H 2596 x P 640/685 mm

Η ντουλάπα Stripe πλαισιώνεται σαν εικόνα, διατίθεται με xxl πόρτες, από περιμετρικό πλαίσιο αλουμινίου, η πόρτα από μπρονζέ καθρέπτη γίνεται ένας ευρύς κινητός καμβάς στον οποίο εκτίθενται τα φυσικά νερά ξύλου σαν ένα έργο τέχνης.

Η  Stripte είναι μια έγχρωμη συρόμενη ντουλάπα  με μελαμίνη και μπρονζέ καθρέπτη, οι πόρτες των οποίων αποτελούνται από πολλά πάνελ, σε 3 διαστάσεις, εξαιρετικά προσαρμόσιμο σε φινιρίσματα και χρώματα. Η εναλλαγή επιφανειών και αποχρώσεων καθιστά δυνατή τη δημιουργία μιας συρόμενης ντουλάπας που συμπληρώνει τον χώρο.  Η ντουλάπα Stripte διατίθεται σε πολλά μεγέθη και φινιρίσματα και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εσωτερικού εξοπλισμού. Η  Stripte αποτελείται από το συνδυασμό δύο μονάδων, ένα 100 cm και ένα 50 cm. Ο συνδυασμός πολλών στοιχείων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ντουλάπες που κυμαίνονται από 181 cm έως 480 cm, ικανοποιώντας έτσι τις ανάγκες των υπνοδωματίων και των υπνοδωματίων όλων των μεγεθών. Το εσωτερικό μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού ντουλάπας, όπως συρταριέρα, ράφια πουκάμισων, ράφια παλτών, ράφια παπουτσιών, φώτα LED και πολλά άλλα.  Όλες οι πόρτες είναι εξοπλισμένες με απαλό σύστημα κλεισίματος και διατίθενται σε διάφορα υλικά και φινιρίσματα που μπορούν να συνδυαστούν ελεύθερα ανάλογα με το γούστο.

Συντήρηση 

Καθαρισμός: Συνιστάται η χρήση με ήπια απορρυπαντικά, ξύδι, αλκοόλη ή ειδικά προϊόντα με βάση το είδος του γυαλιού Vetril Glassex. Περάστε το προτέρων με ένα μαλακό πανί ελαφρώς βρεγμένο που έχετε στύψει, σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.

Σημειώσεις: Για την καλή συντήρηση του γυαλιού πρέπει να θυμάστε τον κανόνα ότι το γυαλί χαράσσεται με σκληρότερα υλικά (διαμάντια, ημιπολύτιμους λίθους, κεραμικά, πλακάκια, πιάτα, & κρύσταλλο).

Τι δεν πρέπει να κάνετε: Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ επιθετικά προϊόντα, προϊόντα χάλυβα και λειαντικά προϊόντα.

Χρώματα και επιλογές

Κατεβάστε τον κατάλογο σε PDF

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών μέσα στον κατάλογο που επισυνάπτουμε.

Ενδεικτικοί Συνδυασμοί

Think Home _

Κατεβάστε τον κατάλογο σε PDF

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών μέσα στον κατάλογο που επισυνάπτουμε.

Η δική σας ντουλάπα

Καλέστε μας στο 2751062756 για επιλέξουμε τους ιδανικούς συνδυασμούς για τον δικό σας χώρο.

f

Προσαρμογή στα μέτρα σας

Κάθε σπίτι είναι μοναδικό. Έτσι προσαρμοζόμαστε ευέλικτα στις δικές σας προδιαγραφές.