Κατασκευή κουζίνας – C18

C18 – Η λάμψη του μοντέρνου στυλ. 

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Standards Ευρωπαϊκής Ένωσης

1

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Προσαρμογή με βάση τον δικό σας χώρο.

k

ΕΓΓΥΗΣΗ

Συνοδεύεται με γραπτή εγγύηση της εταιρείας.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Think home / Ελλάδα 

Αντανακλάσεις & χρώματα

Φωτεινά χρώματα

Η λάμψη του γυαλιού ή η βελούδινη υφή της έκδοσης με σατινέ φινίρισμα παρουσιάζονται στην τεράστια ποικιλία χρωμάτων του μοντέλου C18 για μια μεγάλη αισθητική κουζίνα, η οποία είναι επίσης εξαιρετικά πρακτική.

Για εσάς που αγαπάτε το μοντέρνο στυλ, και θέλετε να διακοσμήσετε την κουζίνα σας με γούστο και φινέτσα, Τα υλικά, οι όγκοι, οι επιφάνειες, όλα μελετώνται λεπτομερώς για να επαναπροσδιορίσουν τον πιο ιδιωτικό χώρο στο σπίτι, ένα περιβάλλον στο οποίο πρέπει να ζήσετε και όχι απλά να το χρησιμοποιείτε. Όταν πρόκειται να αποφασίσετε τι κουζίνα να αγοράσετε, οι μεταβλητές που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αναρίθμητες. Ένας κρίσιμος παράγοντας είναι οι πόρτες, καθώς είναι το κύριο στοιχείο για την αισθητική της κουζίνας σας. Ένα μοντέλο, το οποίο έχει γίνει όλο και πιο μοντέρνο τα τελευταία χρόνια 

Η δομή της πόρτας είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση περιλαμβάνει 5 μονόχρωμα πάνελ μελαμίνης  με ενσωματωμένο ένα φύλλο λακαρισμένο γυαλί σε γυαλιστερό ή σατέν φινίρισμα. Η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνει γυαλιστερό ή ματ λακαρισμένο πάνελ με ενσωματωμένο ένα φύλλο λακαρισμένο γυαλί σε γυαλιστερό ή σατέν φινίρισμα. Η τρίτη έκδοση περιλαμβάνει λακαρισμένο γυαλί σε σκελετό αλουμινίου με φινίρισμα μπρονζέ, ινοξ, μαύρο, λευκό, χρώματα RAL.

Διατίθεται σε μια μεγάλη γκάμα  RAL χρωμάτων και υφών super ματ, γυαλιστερά η σατινέ Στη συλλογή είναι επίσης διαθέσιμα 8 μεταλλικά και ειδικών εφέ μεταλλικές βαφές, επίσης. Διατίθεται με οριζόντιο – κάθετο αποστάτη για άνοιγμα πόρτας χωρίς πόμολο.

Συντήρηση 

Καθαρισμός: Συνιστάται η χρήση με ήπια απορρυπαντικά, ξύδι, αλκοόλη ή ειδικά προϊόντα με βάση το είδος του γυαλιού Vetril Glassex. Περάστε το προτέρων με ένα μαλακό πανί ελαφρώς βρεγμένο που έχετε στύψει, σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.

Σημειώσεις: Για την καλή συντήρηση του γυαλιού πρέπει να θυμάστε τον κανόνα ότι το γυαλί χαράσσεται με σκληρότερα υλικά (διαμάντια, ημιπολύτιμους λίθους, κεραμικά, πλακάκια, πιάτα, & κρύσταλλο).

Τι δεν πρέπει να κάνετε: Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολύ επιθετικά προϊόντα, προϊόντα χάλυβα και λειαντικά προϊόντα.

Χρώματα και επιλογές

Κατεβάστε τον κατάλογο σε PDF

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών μέσα στον κατάλογο που επισυνάπτουμε.

Ενδεικτικοί Συνδυασμοί

Think Home _

Κατεβάστε τον κατάλογο σε PDF

Μπορείτε να δείτε περισσότερες δυνατότητες συνδυασμών μέσα στον κατάλογο που επισυνάπτουμε.

Η δική σας κουζίνα

Καλέστε μας στο 2751062756 για επιλέξουμε τους ιδανικούς συνδυασμούς για τον δικό σας χώρο.

f

Προσαρμογή στα μέτρα σας

Κάθε σπίτι είναι μοναδικό. Έτσι προσαρμοζόμαστε ευέλικτα στις δικές σας προδιαγραφές.