Πόρτες Θωρακισμένες

Με τα χρόνια η εταιρεία μας έχει αφιερώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ομορφιά της θωρακισμένης πόρτας. επενδύοντας στη έρευνα για υλικά και ιδέες για την μελέτη νέων μορφών. Προκειμένου η θωρακισμένη πόρτα να αποτελέσει πρωταγωνιστικό αντικείμενο και να κάνει μια μεγάλη επανάσταση στυλ, η θεμελιώδης συνεισφορά προήλθε από την συνεργασία με την εταιρεία style doors αλλά και με σχεδιαστές, αρχιτέκτονες. Η εταιρεία think home προσφέρει συλλογές που ανήκουν στον κόσμο της ομορφιάς , της δημιουργικότητας, και της φαντασίας.

ALUMINIO SERIES

Η νέα κατηγορία πορτών διαθέτει εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα και όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Style Doors. Βάφονται σε όλα τα χρώματα RAL και συνοδεύονται από πιστοποιήσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

LUXURY SERIES

Οι θωρακισμένες πόρτες που επενδύονται µε βέργες αλουμινίου (ραμποτέ) ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη αισθητική τους. Τοποθετούνται σε οριζόντια ή κάθετη διάταξη και έχουν την δυνατότητα να διαμορφώνουν διακοσμητικές σκότιες 10 ή 5 χιλιοστών που μπορούν προαιρετικά να υποδεχτούν και πηχάκι inox. Η δημιουργία διχρωμίας µε προσθήκη βέργας από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε βαθύ inox, δημιουργεί ένα πολύ μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα. Το αυξημένο πάχος του αλουμινίου (3mm) συµβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

BASIC SERIES

Οι θωρακισμένες πόρτες µε πρεσσαριστές επενδύσεις αλουμινίου είναι η πιο διαχρονική και συνηθισμένη λύση για πόρτα εξωτερικής χρήσης. Στις επενδύσεις αλουμινίου χρησιμοποιείται σαν υλικό πλήρωσης πολυκαρβονικό φύλλο αντί για ξύλο MDF. Με την τεχνική αυτή λύνουμε χρόνια προβλήματα όπως, φουσκώματα επενδύσεων, αποκόλληση λαμαρίνας και παραμόρφωση επιφάνειας λόγο συστολής διαστολής. Η προσθήκη διακοσμητικών στοιχείων inox προσδίδει μοντέρνο χαρακτήρα.