Πόρτες εσωτερικές

Οι εσωτερικές πόρτες είναι απαραίτητες πόρτες γιατί χωρίζουν και συνδυάζουν τα δωμάτια του σπιτιού σας. Είναι οι συνδέσεις μεταξύ πολλαπλών χώρων, αλλά ταυτόχρονα είναι ένα κομμάτι έπιπλο που καθορίζει την ταυτότητα ολόκληρου του σπιτιού. Το κομψό ή ελάχιστο στυλ μιας πόρτας, κλασικό ή υπερβολικό, καθορίζει την εμφάνιση ολόκληρου του σπιτιού. Για το λόγο αυτό, η επιλογή των εσωτερικών θυρών πρέπει να γίνεται με προσοχή, και σεβασμό.

Σχεδιασμός

ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΧΩΡΟΥ

Το αποκλειστικό σύστημα που χρησιμοποιείται στις πόρτες επιτρέπει στην πόρτα να περιστρέφεται σε ένα άξονα, αυξάνοντας το πλάτος διόδου με παράλληλη μείωση του όγκου της πόρτας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Καινοτόμες λύσεις κάνουν τις πόρτες μας κορυφαίες στο εμπόριο.

ΠΡΑΚΤΙΚO ΚΑΙ ΕΥΚΟΛOΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Τα χαρακτηριστικά του laminate κάνουν τις  πόρτες μας πολύ εύκολες να καθαριστούν, ακόμη και στους πιο επίμονους λεκέδες.

ΑΝΤΟΧΗ

Το Laminate είναι εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό με εξαιρετική αντίσταση που δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου.

Είδη κασωμάτων & Μηχανισμοί

Classic

Πλαίσιο πάχους 40 mm σε MDF που καλύπτεται με CPL. Σχεδιασμένο για αναστρέψιμο άνοιγμα, το MDF έχει το ίδιο φινίρισμα με το πλαίσιο. Αποκλειστικοί αναστρέψιμοι και ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες, μαγνητική κλειδαριά.

Linea 1

Πλαίσιο πάχους 40 χιλιοστών από έλατο και CPL καλυμμένο με MDF ή ανάγλυφο με λάκα. Σχεδιασμένο για αναστρέψιμο άνοιγμα, το διακοσμητικό MDF καλύπτεται στο ίδιο φινίρισμα με το πλαίσιο. Αποκλειστικοί ρυθμιζόμενοι άξονες περιστροφής, μαγνητική κλειδαριά.

Linea 2

Πλαίσιο πάχους 40 mm σε MDF που καλύπτεται με CPL ή με ανάγλυφη λάκα. Σχεδιασμένο για αναστρέψιμο άνοιγμα, το MDF έχει το ίδιο φινίρισμα με το πλαίσιο. Αποκλειστικοί αναστρέψιμοι ρυθμιζόμενοι αρθρωτοί άξονες, μαγνητική κλειδαριά.

Filodoor

Κορνίζα σε αλουμινένιο επικαλυμμένο αλουμίνιο για να κρατάει το τελικό χρώμα, μετά την τοποθέτηση της πόρτας στον τοίχο. Ένα ενιαίο πλαίσιο παρέχει 4 τύπους ανοίγματος: δεξιά ή αριστερά, ώθηση ή έλξη. Το πλαίσιο Filodoor έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε τοιχοποιία ή γυψοσανίδες. με μαγνητικη κλειδαριά.

Κρυφός μεντεσές

Όλες οι συλλογές  μπορούν να εφοδιαστούν με κρυφούς μεντεσέδες για να αναβαθμίσουν τις καθαρές γραμμές ενός απαιτητικού σχεδιασμού.

Μεντεσές άρθρωσης

Ο μικρός μεντεσές στην άρθρωση που κατοχυρώνεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  είναι εξαιρετικά εύκολος στη ρύθμιση και ανθεκτικός, καθώς ανακουφίζει το βάρος της πόρτας. Αυτός ο στροφέας επιτρέπει επίσης το άνοιγμα 180 °.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

Με τους πατενταρισμένους μεντεσέδες μας, πολλά μοντέλα  είναι αναστρέψιμα. η κατεύθυνση ανοίγματος της πόρτας μπορεί να αποφασιστεί κατά τη στιγμή της τοποθέτησης.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η τεράστια τεχνική τεχνογνωσία που αποκτήθηκε με το πέρασμα των χρόνων από το προσωπικό, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και σε όλη την εταιρεία για να επιτύχει μοναδικά προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

180 ° ΑΝΟΙΓΜΑ

Όλες οι  έρχονται με κρυφούς μεντεσέδες με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην απλοποιημένη και την εμφάνιση του αυστηρού σχεδιασμού.

ΟΜΟΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΣΩΜΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Η χρήση γραμμικών πλαισίων σε όλες τις πόρτες παρέχει τέλεια συμπαγή πλαίσια και πόρτες με εξαιρετικά εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ανακυκλώση

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ

Οι συλλογές Stikla και Ego είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας να επιβιώσει: μια επιλογή πρωταρχικής σημασίας για την εταιρεία, Η λαβή SKIN, με μια καθαρή ελάχιστη και τεχνολογική εικόνα. Η πόρτα είναι βασική συνιστώσα για τον προηγμένο εσωτερικό σχεδιασμό, μια παρουσία που ενισχύεται με νέο τρόπο ζωής στην σύγχρονη εποχή.

GREEN

Η επιθυμία να γίνει κάτι για την προστασία των μελλοντικών γενεών είναι ένας από τους κύριους στόχους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε μόνο υλικά όπως ξύλο, γυαλί και αλουμίνιο, τα οποία είναι πλήρως ανακυκλώσιμα.