Πόρτες Εξωτερικές

Με τα χρόνια η εταιρεία μας έχει αφιερώσει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην ομορφιά της θωρακισμένης πόρτας. επενδύοντας στη έρευνα για υλικά και ιδέες για την μελέτη νέων μορφών. Προκειμένου η θωρακισμένη πόρτα να αποτελέσει πρωταγωνιστικό αντικείμενο και να κάνει μια μεγάλη επανάσταση στυλ, η θεμελιώδης συνεισφορά προήλθε από την συνεργασία με την εταιρεία style doors αλλά και με σχεδιαστές, αρχιτέκτονες. Η εταιρεία think home προσφέρει συλλογές που ανήκουν στον κόσμο της ομορφιάς , της δημιουργικότητας, και της φαντασίας.

LAMINATE SERIES

Η πιο οικονομική επιλογή. Είναι ανθεκτικό υλικό και αποτυπώνει πειστικά την αίσθηση του ξύλου. Με πολλά νέα μοντέρνα χρώματα και την χαμηλή του τιµή η επιλογή αυτή είναι πολύ συµφέρουσα. Οι επενδύσεις είναι επίπεδες, δεν μπορούν να κάνουν παντογραφικά σχέδια, μπορούν όµως να προσθέσουν Inox στοιχεία και να δώσουν ένα πολύ μοντέρνο αποτέλεσμα.

PVC SERIES

Οι παντογραφικές επενδύσεις με film PVC συνδυάζουν μοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές. Άλλωστε οι επενδύσεις µε επικάλυψη film PVC είναι πρόταση value for money. Η επένδυση έχει πάχος 6mm. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, με inox ή χωρίς, µε πυκνό παντογράφημα, καθώς και με ίσιο εργαλείο πάχους 1 cm ή διπλό εργαλείο πάχους 2 cm. Το υλικό του film καλύπτει τα σημεία χάραξης, παρουσιάζοντας τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες.